S obzirom na potrebe tržišta za kvalitetnom stolarijom, NANSI je sredinom 2022. godine pokrenuo pogon za proizvodnju visokokvalitetnih PVC i ALU prozora i vrata, kao i vanjskih roletni - Nansi PVC & ALU Systems, kao prvi korak u odgovoru na te potrebe. Naš cilj je da kroz kvalitet, postignut upotrebom najsavremenijih mašina i pažljivo biranih, kvalitetnih materijala, kao i zapošljavanjem mladog ali iskusnog kadra, steknemo povjerenje i zadovoljstvo kupaca.

Posvećeni smo poslovnom integritetu i pokreće nas želja za pomjeranjem granica dostižnog kako bismo ispunili bilo koji zahtjev kupca u pogledu dizajna, funkcionalnosti i estetike.

Motivisani smo da, kroz resurse koje posjedujemo, izgradimo brend u svijetu stolarije kako bismo našim kupcima ponudili samo najbolje proizvode po prihvatljivim cijenama. U našem pogonu svoje radno mjesto su našli mladi, ali iskusni majstori sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji i ugradnji PVC i ALU stolarije.

Nabavkom najsavremenijih njemačkih mašina za izradu PVC i ALU stolarije, kompanije “URBAN”, mogućnost greške je minimalna, a svaki komad stolarije je savršeno izrađen kako bi odgovarao željama naših kupaca. Projektovanje i modeliranje vrše naši tehničari na vrhunskim programima namijenjenim isključivo za PVC i ALU stolariju, čija je preciznost modeliranja 0,01 mm.

Najveću satisfakciju pronalazimo u činjenici da smo bili u mogućnosti ponuditi mladim ljudima da rade posao koji vole u svom rodnom mjestu, te da se našim ujedinjenim znanjima, iskustvima i kompetencijama borimo za ljepšu i bolju budućnost.

Mladost, iskustvo, školovan kadar, dugogodišnje iskustvo u drvoprerađivačkoj industriji, vrhunski profili i okovi po najvišim standardima su recept za kvalitetnu i dugotrajnu stolariju.