Proizvodni program naše kompanije danas čini široka paleta proizvoda. Ciklus proizvodnje koji uključuje skladištenje, transport, rezanje, krojenje, sortiranje, sušenje, temelji se na primjeni najnovije visoke tehnologije. Među proizvodima od kojih čak 90 % završava na inostranom tržištu nalaze se parketi, rezana građa, letve, štafle, latoflex, lamperija i različite vrste brodskog poda, a sve traženiji proizvod našeg preduzeća su ploče od masivnog drveta. Ploče se rade u izvedbi širinskog lijepljenja lamela, i dužinsko-širinskog lijepljenja lamela. Najzastupljenije su ploče od bukve. Izrađujemo i gazišta za stepenice po mjerama i željama kupaca, a proizvodimo i masivni namještaj, stolove i stolice za renomirane inostrane kupce.

Nabavkom kvalitetnih trupaca i drvnih elemenata, njihovim ispravnim uskladištenjem i sušenjem u najmodernijim sušioničkim sistemima, možemo garantovati visok kvalitet naših proizvoda, što potvrđuju i izvanredni izvozni rezultati u zemljama zapadne Europe. Stalna ulaganja u razvoj, tehnologiju i stručni kadar garancija su uspješnog poslovanja i razvoja naše kompanije.

Za sve posebne zahtjeve, po želji kupca, dogovara se o cijenama i dinamici isporuke. Zbog relativno malih količina hrastove sirovine, hrastova građa se uglavnom isporučuje sirova, bez sušenja.